Nieuwe single 'Geen Gevaar'

De Zwolse dichter en poëziepopper brengt op vrijdag 24 juni de single ‘Geen Gevaar’ uit. Het is de eerste nieuwe muziek van de Zwollenaar sinds oktober volgend jaar. Momenteel toert de jonge zanger door het land met zijn jubileumtour. Op 26 juni speelt Corjanus in Grand Café Zuijdt in Zwolle. 

Lees meer »

Vincent Corjanus keert terug naar Den Andel

DEN ANDEL - Vincent Corjanus speelt op zondag 13 februari om 15:00 uur zijn nieuwe programma '10 jaar Drama & Avontuur' op Cultuurerf Andledon in het Groningse Den Andel. Het is geen vreemde plek voor de poëziepopper. Corjanus was er eerder al te gast in 2013, 2014, 2015 en 2019. 

Lees meer »

'Samen' in Top 1000 TV Oranje

De single 'Samen' staat op plek 504 in de Top 1000 van TV Oranje. De eerste plaats in de eindejaarslijst is deze keer voor de Leidse zanger Mart Hoogkamer met ‘Ik ga zwemmen’. 

Lees meer »

'Even Alleen' nieuwe single

'Even Alleen' is de laatste single van het album 'Drama & Avontuur'. De single bevat daarnaast twee bonustracks die nog niet eerder zijn verschenen. Het zijn afvallers van het album. Beide nummers zijn opgenomen op Terschelling in januari dit jaar

Lees meer »

Vincent te gast bij OOG Radio

Groningen - Op dinsdag 26 oktober was Vincent te gast bij OOG Radio in de show ArjenAlternative van Arjen Bloem. Je kan het optreden en het interview hier terugluisteren:

Lees meer »

CD-presentatie Drama & Avontuur in Zwolle op 31 oktober

Op zondagmiddag 31 oktober wordt de nieuwe cd 'Drama & Avontuur' van Vincent Corjanus feestelijk gepresenteerd in het prachtige Grand Café Zuijdt. Het eerste exemplaar wordt overhandigd aan de Zwolse nachtburgemeester Jeroen van Doorik. Daarnaast gaat Vincent een speciaal liveoptreden geven. met een hoop liedjes van de nieuwe cd. Mis dit niet!

Lees meer »

Tv-optreden bij RTV Oost op 24 september

Hengelo - Op vrijdag 24 september is Vincent tafelgast bij het televisieprogramma Bij Oost op RTV Oost. Vincent zal daar meer vertellen over het nieuwe album 'Drama & Avontuur' en hij speelt de nieuwe single 'Alles Wat Ik Heb' De single is vanaf diezelfde te streamen via Spotify. 

Lees meer »