Presentatie Lichtbreuk

Poëziepopper Vincent Corjanus brengt een nieuw boek én nieuwe cd uit. ‘Lichtbreuk’ is de titel van het project. Op zaterdagavond 28 januari om 20.30 uur wordt ‘Lichtbreuk’ gepresenteerd in Grand Café Zuijdt in Zwolle. Naast de presentatie is er een liveoptreden, wordt er een exemplaar uitgereikt aan wethouder Monique Schuttenbeld en is het mogelijk om het nieuwe project aan te schaffen.

Lees meer »

Nieuwe tour

Op 20 januari start de nieuwe tour van Vincent Corjanus, 'Lichtbreuk'. De eerste data van de voorjaarstour zijn inmiddels bekend gemaakt. 

Lees meer »

'Zomer Op Terschelling' nu overal te beluisteren

De Zwolse muzikant en dichter Vincent Corjanus brengt op vrijdag 6 januari ‘Zomer Op Terschelling’ uit. Een lied over zijn herinneringen aan het eiland. Corjanus nam de helft van zijn nieuwe album ‘Lichtbreuk’ op in Formerum, op Terschelling.  

Lees meer »

Nieuwe project 'Lichtbreuk' verschijnt begin 2023

Na een tijd van terugblikken, is het nu tijd voor een gloednieuw project. 'Lichtbreuk' is niet alleen een dichtbundel, maar ook een cd. Een fonkelnieuw multimediaal project van Vincent Corjanus. Op 27 januari verschijnt het project. De presentatie is op zaterdag 28 januari om 20:30 uur in Grand Café Zuijdt in Zwolle. 

Lees meer »

'Drama & Avontuur' in Heiloo

HEILOO - Het is de eerste keer dat Vincent Corjanus een optreden geeft in Heiloo. Op 22 oktober komt de 'Drama & Avontuur'-karavaan naar het Noord-Hollandse stadje. Kaarten zijn nu verkrijgbaar

Lees meer »

Optreden in Q-Factory Amsterdam

Vincent Corjanus speelt op 2 oktober in de Q-Factory in Amsterdam op het Q&A Festival. Het festival wordt georganiseerd door de radiozender Pinguin Radio, waar de muziek van Vincent regelmatig wordt gedraaid. 

Lees meer »

Vincent Corjanus keert terug naar Brabant

GELDROP - Het is al even geleden dat Vincent Corjanus speelde in Brabant. Op 11 september zal de show '10 jaar Drama & Avontuur' te zien zijn in de Weeffabriek in Geldrop. Het voorprogramma wordt verzorgd door dichter Arjen Bloem.  

Lees meer »

Vincent Corjanus & Hedy Mutter geven optreden Deventer Boekenmarkt

Deventer – Muzikaal & poëtisch vuurwerk, dat kun je verwachten direct na afloop van de Deventer Boekenmarkt. De Deventer zangeres Hedy Mutter vroeg de Zwolse singer-songwriter om samen een uniek muzikaal programma samen te stellen voor zondag 7 augustus onder de noemer ‘Ik Wou Dat Alles Kon’. Het akoestische optreden is te zien bij de ‘bierkoningin’ van Deventer, Miss Bettie.  

Lees meer »