Laatste twee shows Lichtbreuk

Eind deze maand wordt de Lichtbreuk-Tour afgesloten. Er zijn nog twee optredens. Eentje in de bibliotheek van Alphen aan den Rijn en de allerlaatste in het Schaffelaartheater in Barneveld. 

Lees meer »

Nieuwe single 'Crisis Surprises'

Op vrijdag 1 december komt de nieuwe poëziepop  single 'Crisis Surprises' uit. Het is geen toeval dat het lied net voor de feestdagen gaat verschijnen. Het lied gaat over de pechgeneratie, verloren idealen en wanhoop. 

Lees meer »

Terug naar Nijkerk

Op zondag 8 oktober komt Vincent Corjanus zingen in Bieb Nijkerk tijdens het Zondagmiddagpodium. Het is de vijfde keer dat Corjanus in Nijkerk speelt. 

Lees meer »

Extra optreden in Zwolle op 12 mei

Tijdens evenement 'Verhalen over Zwolle' in de Broerenkerk op vrijdagavond 12 mei, zal Vincent Corjanus gaan optreden. De muzikant gaat nieuwe liedjes van zijn project Lichtbreuk spelen.  

Lees meer »

Gedichten van Vincent tijdens kunstroute Hattem

Met ruim 100 kunstwerken in de binnenstad is er veel te bewonderen in Hattem. Een stadswandeling neemt toeschouwers mee langs kunstwerken en poëzie in de etalages en langs open ateliers. Van 1 mei t/m 29 mei 2023. Ook gedichten van Vincent Corjanus zijn er die maand te zien achter etlageruiten in de stad.

Lees meer »

Nummer Struikelstenenproject

Voor het project 'Struikelstenen in Muziek' schreef Vincent Corjanus het lied 'De Tranen Van De Venestraat'. Het lied is vanaf nu te beluisteren op de streamingsdiensten en op cd. Het project is tot leven geroepen ter nagedachtenis aan oorlogsslachtoffers. 

Lees meer »

Presentatie Lichtbreuk

Poëziepopper Vincent Corjanus brengt een nieuw boek én nieuwe cd uit. ‘Lichtbreuk’ is de titel van het project. Op zaterdagavond 28 januari om 20.30 uur wordt ‘Lichtbreuk’ gepresenteerd in Grand Café Zuijdt in Zwolle. Naast de presentatie is er een liveoptreden, wordt er een exemplaar uitgereikt aan wethouder Monique Schuttenbeld en is het mogelijk om het nieuwe project aan te schaffen.

Lees meer »

Nieuwe tour

Op 20 januari start de nieuwe tour van Vincent Corjanus, 'Lichtbreuk'. De eerste data van de voorjaarstour zijn inmiddels bekend gemaakt. 

Lees meer »