'Drama & Avontuur' in Heiloo

HEILOO - Het is de eerste keer dat Vincent Corjanus een optreden geeft in Heiloo. Op 22 oktober komt de 'Drama & Avontuur'-karavaan naar het Noord-Hollandse stadje. Kaarten zijn nu verkrijgbaar

Lees meer »

Optreden in Q-Factory Amsterdam

Vincent Corjanus speelt op 2 oktober in de Q-Factory in Amsterdam op het Q&A Festival. Het festival wordt georganiseerd door de radiozender Pinguin Radio, waar de muziek van Vincent regelmatig wordt gedraaid. 

Lees meer »

Vincent Corjanus keert terug naar Brabant

GELDROP - Het is al even geleden dat Vincent Corjanus speelde in Brabant. Op 11 september zal de show '10 jaar Drama & Avontuur' te zien zijn in de Weeffabriek in Geldrop. Het voorprogramma wordt verzorgd door dichter Arjen Bloem.  

Lees meer »

Vincent Corjanus & Hedy Mutter geven optreden Deventer Boekenmarkt

Deventer – Muzikaal & poëtisch vuurwerk, dat kun je verwachten direct na afloop van de Deventer Boekenmarkt. De Deventer zangeres Hedy Mutter vroeg de Zwolse singer-songwriter om samen een uniek muzikaal programma samen te stellen voor zondag 7 augustus onder de noemer ‘Ik Wou Dat Alles Kon’. Het akoestische optreden is te zien bij de ‘bierkoningin’ van Deventer, Miss Bettie.  

Lees meer »

Vincent Corjanus naar De Schouw in Lopik

LOPIK - Op zondag 10 juli komt Vincent Corjanus naar de bibliotheek in Lopik! Aanmelden kan via kbs@karmac.nl (aantal personen)De voorstelling wordt gratis aangeboden door de bibliotheek en na afloop is er de mogelijkheid een drankje (en hapje) te doen in de foyer van het Dorpshuis. Locatie: Dorpshuis de Schouw, VogelsanghzaalDatum en tijd: zondag 10 juli van 16.00-17.15 uurInloop: vanaf 15.45 uurAanmelden via kbs@karmac.nl Vincent Corjanus draait al 10 jaar mee met zijn liedjes en gedichten. Soms groots, rockend en meeslepend en vaak ook klein en kwetsbaar. De afgelopen jaren schreef Corjanus meer dan 800 gedichten en 80 liedjes. De gedichten van Corjanus waren te horen tijdens Ted Talks, radioshows op 3fm en Radio 2 en ook Frank Boeijen droeg werk van hem voor. De poëziepop-liedjes van Corjanus zijn teder en rauw. Soms met een vleugje elektronica, maar altijd recht uit hart. Op 31 oktober 2021 verscheen de cd ‘Drama & Avontuur’. Deze cd zal ook centraal staan tijdens deze tour.Tijdens deze jubileumvoorstelling blikt de jonge kunstenaar terug op de hoogtepunten. Oude liedjes krijgen een nieuw jasje, vergeten gedichten mogen weer even schitteren. ‘We zijn er nog en wij blijven’ en ‘Nog Lang Niet Dood’; vier het leven, tijdens het nieuwe programma van Vincent Corjanus. Gitarist (en broer) Richard Corjanus zal deze tour meegaan als versterkende gitarist en vocalist.Over de cd Drama & AvontuurDrama & Avontuur is het verhaal van 10 jaar Vincent Corjanus op de planken. 10 jaar, rock-‘n-roll, 10 jaar vallen en opstaan én 10 jaar lang het onderspit delven. Nooit concessies doen, een eigen pad volgen en dwars blijven, het zorgt ervoor dat dit een bijzonder eigenzinnig album is geworden. Geïnspireerd door Nits, Bazart, Eefje de Visser, Roger Waters, Morrissey en Spinvis. Poëtisch, rauw en teder.

Lees meer »

Nieuwe single 'Geen Gevaar'

De Zwolse dichter en poëziepopper brengt op vrijdag 24 juni de single ‘Geen Gevaar’ uit. Het is de eerste nieuwe muziek van de Zwollenaar sinds oktober volgend jaar. Momenteel toert de jonge zanger door het land met zijn jubileumtour. Op 26 juni speelt Corjanus in Grand Café Zuijdt in Zwolle. 

Lees meer »