Nieuwe single 'Geen Gevaar'

Gepubliceerd op 17 juni 2022 om 16:13

De Zwolse dichter en poëziepopper brengt op vrijdag 24 juni de single ‘Geen Gevaar’ uit. Het is de eerste nieuwe muziek van de Zwollenaar sinds oktober volgend jaar. Momenteel toert de jonge zanger door het land met zijn jubileumtour. Op 26 juni speelt Corjanus in Grand Café Zuijdt in Zwolle. 

‘Geen Gevaar’ is de eerste single van het nieuwe project waar Corjanus momenteel aan werkt. Een nieuwe cd én waarschijnlijk een nieuwe dichtbundel, die in het voorjaar van 2023 zullen verschijnen. ‘’Het nieuwe liedje schreef ik afgelopen voorjaar. Het gaat over momenten van reflectie die je deelt met een bijzonder iemand. Het is volstrekt veilig om je diepste gedachtes bloot te geven, er is geen gevaar’’, zegt Corjanus.  

10 jaar op het podium 

Vincent Corjanus draait al 10 jaar mee met zijn liedjes en gedichten. Soms groots, rockend en meeslepend en vaak ook klein en kwetsbaar. De afgelopen jaren schreef Corjanus meer dan 800 gedichten en 80 liedjes. De gedichten van Corjanus waren te horen tijdens Ted Talks, radioshows op 3fm en Radio 2 en ook Frank Boeijen droeg werk van hem voor. De poëziepop-liedjes van Corjanus zijn teder en rauw. Soms met een vleugje elektronica, maar altijd recht uit hart. 

De single is vanaf 24 juni te beluisteren op Spotify. Op 26 juni treedt Vincent Corjanus op in Grand Café Zuijdt in Zwolle om 16 uur. Entree: gratis. De nieuwe single is alvast gratis te pre-saven: https://bit.ly/3xRfPAd

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.