Vincent Corjanus naar Alphen aan den Rijn

Gepubliceerd op 12 mei 2022 om 15:20

ALPHEN - Op 15 mei is het tijd voor 'Drama & Avontuur' in het Zuid-Hollandse Alphen aan den Rijn. Poëziepopper Vincent Corjanus zal een optreden geven in de bibliotheek. 

Bestel hier je gratis kaartje!

Vincent Corjanus draait al 10 jaar mee met zijn liedjes en gedichten. Soms groots, rockend en meeslepend en vaak ook klein en kwetsbaar. De afgelopen jaren schreef Corjanus meer dan 800 gedichten en 80 liedjes. De gedichten van Corjanus waren te horen tijdens Ted Talks, radioshows op 3fm en Radio 2 en ook Frank Boeijen droeg werk van hem voor. De poëziepop-liedjes van Corjanus zijn teder en rauw. Soms met een vleugje elektronica, maar altijd recht uit hart. Op 31 oktober verscheen de cd ‘Drama & Avontuur’. Deze cd zal ook centraal staan tijdens deze tour.

Tijdens deze jubileumvoorstelling blikt de jonge kunstenaar terug op de hoogtepunten. Oude liedjes krijgen een nieuw jasje, vergeten gedichten mogen weer even schitteren. ‘We zijn er nog en wij blijven’ en ‘Nog Lang Niet Dood’; vier het leven, tijdens het nieuwe programma van Vincent Corjanus. Gitarist (en broer) Richard Corjanus zal deze tour meegaan als versterkende gitarist en vocalist.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.