Vincent Corjanus naar De Schouw in Lopik

Gepubliceerd op 6 juli 2022 om 15:21

LOPIK - Op zondag 10 juli komt Vincent Corjanus naar de bibliotheek in Lopik! Aanmelden kan via kbs@karmac.nl (aantal personen)

De voorstelling wordt gratis aangeboden door de bibliotheek en na afloop is er de mogelijkheid een drankje (en hapje) te doen in de foyer van het Dorpshuis. 

Locatie: Dorpshuis de Schouw, Vogelsanghzaal
Datum en tijd: zondag 10 juli van 16.00-17.15 uur
Inloop: vanaf 15.45 uur
Aanmelden via kbs@karmac.nl 

Vincent Corjanus draait al 10 jaar mee met zijn liedjes en gedichten. Soms groots, rockend en meeslepend en vaak ook klein en kwetsbaar. De afgelopen jaren schreef Corjanus meer dan 800 gedichten en 80 liedjes. De gedichten van Corjanus waren te horen tijdens Ted Talks, radioshows op 3fm en Radio 2 en ook Frank Boeijen droeg werk van hem voor. De poëziepop-liedjes van Corjanus zijn teder en rauw. Soms met een vleugje elektronica, maar altijd recht uit hart. Op 31 oktober 2021 verscheen de cd ‘Drama & Avontuur’. Deze cd zal ook centraal staan tijdens deze tour.

Tijdens deze jubileumvoorstelling blikt de jonge kunstenaar terug op de hoogtepunten. Oude liedjes krijgen een nieuw jasje, vergeten gedichten mogen weer even schitteren. ‘We zijn er nog en wij blijven’ en ‘Nog Lang Niet Dood’; vier het leven, tijdens het nieuwe programma van Vincent Corjanus. Gitarist (en broer) Richard Corjanus zal deze tour meegaan als versterkende gitarist en vocalist.

Over de cd Drama & Avontuur
Drama & Avontuur is het verhaal van 10 jaar Vincent Corjanus op de planken. 10 jaar, rock-‘n-roll, 10 jaar vallen en opstaan én 10 jaar lang het onderspit delven. Nooit concessies doen, een eigen pad volgen en dwars blijven, het zorgt ervoor dat dit een bijzonder eigenzinnig album is geworden. Geïnspireerd door Nits, Bazart, Eefje de Visser, Roger Waters, Morrissey en Spinvis. Poëtisch, rauw en teder.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.