Vincent Corjanus kondigt eerste poëziepop-album aan

Zwolle - Het is een compleet nieuw genre: poëziepop. Gedichten op muziek. Drama & Avontuur is het nieuwe album van dichter en muzikant Vincent Corjanus. Op 29 oktober 2021 verschijnt het album op cd en op Spotify. De liedjes zijn opgenomen in zijn thuisstudio in Zwolle en op het Waddeneiland Terschelling. Op 9 oktober wordt de tour van de poëziepopper afgetrapt in Kampen. 

Lees meer »

Nieuwe single 'Vaarwel Boze Droom'

Na een half jaar stilte brengt zanger en dichter Vincent Corjanus onaangekondigd een nieuwe single uit. Het geheel akoestische ‘Vaarwel Boze Droom’ is volgens Corjanus zelf een afsluiting van een donkere periode. Na de release van de single ‘Samen’ in januari bleef het angstvallig stil rondom de singer-songwriter. De single wordt op 25 juni om 12 uur gepresenteerd met een liveoptreden van Vincent op de radio. 

Lees meer »

'Rock-'n-Roll Poetry Tour definitief geschrapt

Door de huidige coronamaatregelen is besloten om het programma 'Rock-'n-Roll Poetry niet meer op te voeren. Het programma was vorig jaar te zien in onder andere Nijkerk en Sleen. Door de beperkingen rondom het corona-virus werden diverse optredens verplaatst of geschrapt. 

Lees meer »

Nieuwe videoclip 'Samen'

Door de airplay van het liedje op verschillende radiozenders is er ook een video gemaakt bij het liedje 'Samen'. De video is geproduceerd door Jelmer Westra. 

Lees meer »