Vincent Corjanus & Hedy Mutter geven optreden Deventer Boekenmarkt

Gepubliceerd op 2 augustus 2022 om 11:57

Deventer – Muzikaal & poëtisch vuurwerk, dat kun je verwachten direct na afloop van de Deventer Boekenmarkt. De Deventer zangeres Hedy Mutter vroeg de Zwolse singer-songwriter om samen een uniek muzikaal programma samen te stellen voor zondag 7 augustus onder de noemer ‘Ik Wou Dat Alles Kon’. Het akoestische optreden is te zien bij de ‘bierkoningin’ van Deventer, Miss Bettie.  

De twee muzikanten leerden elkaar kennen in de coronapandemie. Al gauw ontstond er een idee om samen muziek te gaan maken. Het programma ‘Ik Wou Dat Alles Kon’, bevat rauwe muzikale uitspattingen. Speciaal voor deze gelegenheid schreef Corjanus het lied ‘Nergens Ergens’, wat nog nooit eerder live is vertoond. Daarnaast zullen Mutter en Corjanus hun helden eren. Verwacht muziek van Cohen, Shaffy en Bowie. Maar ook eigen werk, zoals het euforische ‘Regenboogbloemen’, dat Corjanus in 2016 opnam voor zijn eerste EP.  

Hedy Mutter 

Van De Twentse Schouwburg tot De Nieuwe Kerk in Amsterdam, bij Boekhandel Scheltema en tijdens De Nacht van de Literatuur. Ze zingt. In café’s en huiskamers. Voor groot en klein publiek. Ondertussen herontdekte ze het schrijven van eigen songteksten en gedichten. Oud en nieuw. Alles doet ertoe.  

Vincent Corjanus 

Een oude rot, in een jong lichaam. Vincent Corjanus is een poëziepopper. Hij al meer dan 10 jaar mee met zijn liedjes en gedichten. Hij schreef zeven dichtbundels en maakte de CD ‘Drama & Avontuur’. De gedichten van Vincent waren te horen tijdens Ted Talks, radioshows op 3FM en Radio 2 en ook Frank Boeijen droeg werk van hem voor. Momenteel tourt hij met een nieuwe show door Nederland.  

Corjanus & Mutter ‘Ik Wou Dat Alles Kon’, Aanvang 18:30, Miss Bettie. Kleine Overstraat 13 Deventer. ENTREE: GRATIS

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.