Vincent Corjanus keert terug naar Brabant

Gepubliceerd op 9 september 2022 om 09:35

GELDROP - Het is al even geleden dat Vincent Corjanus speelde in Brabant. Op 11 september zal de show '10 jaar Drama & Avontuur' te zien zijn in de Weeffabriek in Geldrop. Het voorprogramma wordt verzorgd door dichter Arjen Bloem.  

Vincent Corjanus draait al 10 jaar mee met zijn liedjes en gedichten. Soms groots, rockend en meeslepend en vaak ook klein en kwetsbaar. De afgelopen jaren schreef Corjanus meer dan 800 gedichten en 80 liedjes. De gedichten van Corjanus waren te horen tijdens Ted Talks, radioshows op 3fm en Radio 2 en ook Frank Boeijen droeg werk van hem voor. De poëziepop-liedjes van Corjanus zijn teder en rauw. Soms met een vleugje elektronica, maar altijd recht uit hart.  

Op 31 oktober 2021 verscheen de cd ‘Drama & Avontuur’. Deze cd zal ook centraal staan tijdens deze tour. 

Tijdens deze jubileumvoorstelling blikt de jonge kunstenaar terug op de hoogtepunten. Oude liedjes krijgen een nieuw jasje, vergeten gedichten mogen weer even schitteren. ‘We zijn er nog en wij blijven’ en ‘Nog Lang Niet Dood’; vier het leven, tijdens het nieuwe programma van Vincent Corjanus. Gitarist (en broer) Richard Corjanus zal deze tour meegaan als versterkende gitarist en vocalist. Arjen Bloem zal in het voorprogramma gedichten voordragen uit zijn nieuwe dichtbundel.  

Entree: gratis 

Aanvang: 14 uur 

de Weeffabriek 

Molenstraat 23 

5664 HV Geldrop 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.