Optreden Nijkerk gaat toch door

Gepubliceerd op 15 oktober 2020 om 15:36

Het optreden van Vincent Corjanus op 18 oktober gaat alsnog door. Het optreden is volledig Corona-proof. Er kunnen maximaal 24 bezoekers aanwezig zijn. 

The Rock'n Roll Poetry tour
Poëzie suf? Absoluut niet! Zeker niet als het aan dichter en zanger Vincent Corjanus ligt. De jonge woordkunstenaar gaat opnieuw het land door met nieuwe liedjes en gedichten waarin zijn liefde voor de taal centraal staat.

Vincent Corjanus (1995) draait al meer dan acht jaar mee met zijn liedjes en gedichten. Soms groots, rockend en meeslepend en vaak ook klein en kwetsbaar. Hij schreef zeven dichtbundels en bracht een CD uit. De gedichten van Corjanus waren te horen tijdens Ted Talks, radioshows op 3fm en Radio 2 en ook Frank Boeijen droeg werk van hem voor. Corjanus laatste bundel ‘Nachtgeluk’ verscheen op 4 januari 2020. Met zijn getoonzette poëzie vertolkt hij een uniek geluid. Nachtgeluk’ is een verrijking van zijn oeuvre. Momenteel werkt de zanger aan een nieuw album dat in 2021 gaat verschijnen

Zondagmiddagpodium
Tijdens de winterperiode, op de zondagen in de even weken, is er een zondagmiddagpodium tussen 15.00 en 16.00 uur. Met elke keer een andere artiest of muzikant die het podium zal betreden.

Gratis toegang voor leden en niet-leden!

Bibliotheek Nijkerk

Frieswijkstraat 99
3861 BK Nijkerk

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.