Nieuwe EP

Gepubliceerd op 16 oktober 2020 om 15:36

De jonge zanger en dichter Vincent Corjanus heeft zijn nieuwe EP ‘Melodramatische Liedjes Voor Een Weergaloze Herfst’ uitgebracht. De EP bevat 4 nieuwe liedjes die Corjanus de afgelopen weken heeft opgenomen in zijn thuisstudio.

 

De titelsong was eigenlijk bedoeld als losse single maar omdat de zanger nog veel materiaal had liggen besloot hij een aantal liedjes toe te voegen die het herfstgevoel oproepen. ‘Herfst is de ideale tijd om naar melancholische platen te grijpen. Ik voeg daar graag wat aan toe. Hoewel de liedjes niet allemaal over de herfst gaan, gaat het wel over bepaalde stemmingen en momenten van pure melancholie’, zegt Corjanus.

De EP bevat naast de titelsong nog drie andere liedjes. De zanger licht ze kort toe: ‘Nog Lang niet Dood’ gaat over levensvreugde zoeken in het onvolmaakte. Analoog’ schreef ik in 2016. Ik heb het liedje begin deze maand pas opgenomen op verzoek van mensen die het liedje live zo tof vonden. Het laatste nummer ‘Een Donkere Plek’ gaat niet over een fysieke plek. Het gaat over een strijd tussen gevoel, stemming, depressiviteit en melancholie.’

Het nieuwe album van Corjanus wordt verwacht in het najaar van 2021. Meer informatie: www.vincentcorjanus.nl

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.