Vincent Corjanus genomineerd met ‘Nog Lang Niet Dood’ en ‘Virus’ voor ‘Popprijs Overijssel, Best Track 2020’

Gepubliceerd op 11 maart 2021 om 10:00

De single ‘Virus’ en het lied ‘Nog Lang Niet Dood’ (van de EP Melodramatische Liedjes Voor Een Weergaloze Herfst’ zijn genomineerd voor ‘Best Track 2020’.

Je kan nu stemmen op een van de liedjes via: https://www.poppuntoverijssel.nl/beste-track-2020/

De stembussen sluiten op 3 april 2021, en de winnaar wordt bekend gemaakt tijdens Booster Festival op 10 april 2021. Naast Corjanus zijn o.a. Typhoon, Sticks, Snelle en MILO genomineerd.

 

In 2020 werden de prijzen een jaar overgeslagen vanwege corona. Maar dit jaar reikt Poppunt Overijssel drie awards uit tijdens het online Booster Festival. De Popprijs Overijssel staat voor de artiest die het afgelopen jaar de meest significante bijdrage heeft geleverd aan de Overijsselse popmuziek. De Pop Promotie Prijs zal gaan naar een persoon of organisatie die in 2020 een bijzondere bijdrage heeft geleverd. Nieuw dit jaar is de Beste Track van 2020. Gebaseerd op de geselecteerde Overijsselse tracks uit de ‘New Music Overijssel’ playlist kan men stemmen op hun favoriete track. Alle prijzen worden 10 april uitgereikt tijdens het online Booster Festival. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.