Optreden Alkmaar

Gepubliceerd op 16 maart 2023 om 15:25

ALKMAAR - Na een optreden in Amsterdam, is het zaterdag 18 maart de beurt aan Alkmaar. 

Het nieuwe project ‘Lichtbreuk’ staat centraal tijdens de nieuwe tour. Een gloednieuwe cd én een nieuwe dichtbundel. Corjanus werpt voorgoed taboes, schaamte en spijt van zich af. Het gevolg is een frisse kijk op het leven, de vergankelijkheid en de liefde. In wereld waar we niet stilstaan, maar rennen. Een ‘Lichtbreuk’ verscheen per toeval aan de donkere hemel. Deze gedichten en liedjes geven de luisteraar de ruimte te reflecteren, stil te staan en te genieten van het onvolmaakte. Van het donker naar het licht en alles wat daartussen ligt. 

Vincent Corjanus is een poëziepopper. De singer-songwriter zocht een jasje voor zijn gedichten, zo ontstonden er liedjes. Een nieuw genre was geboren. Ondertussen draait hij al 10 jaar mee met zijn liedjes en gedichten. Soms groots, rockend en meeslepend en vaak ook klein en kwetsbaar. Hij schreef acht dichtbundels en bracht verschillende cd’s uit. De gedichten van Corjanus waren te horen tijdens Ted Talks, radioshows op 3fm en Radio 2 en ook Frank Boeijen droeg werk van hem voor. 

De poëziepop-liedjes zijn teder en rauw. Soms met een vleugje elektronica, maar altijd recht uit hart. De songs Tussen Alles En Niets, Geen Gevaar en Tekeningen In Het Zand laten horen wat we de komende tijd van de jonge zanger zullen horen. Een nieuwe koers. Op jacht naar een geheel eigen geluid, zonder de kern te verliezen. Op 27 januari 2023 verscheen het nieuwe project ‘Lichtbreuk’. 

 

zaterdag 18 maart 2023
14:00
Locatie: Alkmaar, Bibliotheek Centrum

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.