Nieuwe tour

Gepubliceerd op 13 januari 2023 om 09:37

Op 20 januari start de nieuwe tour van Vincent Corjanus, 'Lichtbreuk'. De eerste data van de voorjaarstour zijn inmiddels bekend gemaakt. 

Vincent Corjanus draait al tien jaar mee met zijn liedjes en gedichten. Soms groots, rockend en meeslepend en vaak ook klein en kwetsbaar. De afgelopen jaren schreef Corjanus meer dan 800 gedichten en 100 liedjes. De gedichten van Corjanus waren te horen tijdens Ted Talks, radioshows op 3fm en Radio 2 en ook Frank Boeijen droeg werk van hem voor. De poëziepop-liedjes van Corjanus zijn teder en rauw. Soms met een vleugje elektronica, maar altijd recht uit hart. In januari 2023 komt het nieuwe project ‘Lichtbreuk’ uit.

Het nieuwe project ‘Lichtbreuk’ staat centraal tijdens de nieuwe tour. Een gloednieuwe cd én een nieuwe dichtbundel. Corjanus werpt voorgoed taboes, schaamte en spijt van zich af. Het gevolg is een frisse kijk op het leven, de vergankelijkheid en de liefde. In wereld waar we niet stilstaan, maar rennen. Een ‘Lichtbreuk’ verscheen per toeval aan de donkere hemel. Deze gedichten en liedjes geven de luisteraar de ruimte te reflecteren, stil te staan en te genieten van het onvolmaakte. Van het donker naar het licht en alles wat daartussen ligt.

Zie agenda voor meer details. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.