'Zomer Op Terschelling' nu overal te beluisteren

Gepubliceerd op 6 januari 2023 om 09:41

Muzikant Vincent Corjanus brengt lied uit over Terschelling 

De Zwolse muzikant en dichter Vincent Corjanus brengt op vrijdag 6 januari ‘Zomer Op Terschelling’ uit. Een lied over zijn herinneringen aan het eiland. Corjanus nam de helft van zijn nieuwe album ‘Lichtbreuk’ op in Formerum, op Terschelling.  

Beluister het lied hier!

‘Zomer Op Terschelling’ is een ode aan de zomers op het eiland. ‘’Ik kom traditiegetrouw iedere zomer naar Terschelling. Op bezoek bij Arjen Bloem, een collega-dichter en goede vriend’’, zegt Corjanus. De jonge kunstenaar vond veel inspiratie op het Waddeneiland. Zo siert Terschelling ook de cover van zijn nieuwe cd en dichtbundel. De poëziepopper zingt het lied samen met Noah Mulder.  

Vincent Corjanus is een poëziepopper. De singer-songwriter zocht een jasje voor zijn gedichten, zo ontstonden er liedjes. Een nieuw genre was geboren. Inmiddels draait Vincent 10 jaar mee met zijn liedjes en gedichten. Hij schreef zeven dichtbundels en maakte een CD. De gedichten van Vincent waren te horen tijdens Ted Talks, radioshows op 3FM en Radio 2 en ook Frank Boeijen droeg werk van hem voor. De liedjes van Vincent Corjanus zijn teder en rauw. Soms met een vleugje elektronica, maar altijd recht uit hart. Op 27 januari 2023 verschijnt het nieuwe project 'Lichtbreuk'. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.