'Drama & Avontuur' in Heiloo

Gepubliceerd op 12 oktober 2022 om 16:15

HEILOO - Het is de eerste keer dat Vincent Corjanus een optreden geeft in Heiloo. Op 22 oktober komt de 'Drama & Avontuur'-karavaan naar het Noord-Hollandse stadje. Kaarten zijn nu verkrijgbaar

Vincent Corjanus draait al 10 jaar mee met zijn liedjes en gedichten. Soms groots, rockend en meeslepend en vaak ook klein en kwetsbaar. De afgelopen jaren schreef Corjanus meer dan 800 gedichten en 80 liedjes.

De gedichten van Corjanus waren te horen tijdens Ted Talks, radioshows op 3fm en Radio 2 en ook Frank Boeijen droeg werk van hem voor. De poëziepop-liedjes van Corjanus zijn teder en rauw. Soms met een vleugje elektronica, maar altijd recht uit hart.

Voorstelling
Tijdens deze jubileumvoorstelling blikt de jonge kunstenaar terug op de hoogtepunten. Oude liedjes krijgen een nieuw jasje, vergeten gedichten mogen weer even schitteren. ‘We zijn er nog en wij blijven’ en ‘Nog Lang Niet Dood’; vier het leven, tijdens het nieuwe programma van Vincent Corjanus. Gitarist (en broer) Richard Corjanus zal deze tour meegaan als versterkende gitarist en vocalist.

Over de cd Drama & Avontuur
Op 31 oktober 2021 verscheen de cd ‘Drama & Avontuur’. Deze cd zal ook centraal staan tijdens deze tour. Drama & Avontuur is het verhaal van 10 jaar Vincent Corjanus op de planken. 10 jaar, rock-‘n-roll, 10 jaar vallen en opstaan én 10 jaar lang het onderspit delven. Nooit concessies doen, een eigen pad volgen en dwars blijven, het zorgt ervoor dat dit een bijzonder eigenzinnig album is geworden. Geïnspireerd door o.a. Nits, Bazart en Eefje de Visser.

Toegang
Datum: zaterdag 22 oktober, aanvang: 14.00 uur, zaal open vanaf 13.45 uur
Plaats: Bibliotheek Heiloo
Toegang: gratis
Opgave vooraf via Eventbrite

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.