Een liedje op maat voor jou

Wil jij een speciaal lied voor jouw bruiloft? 
Een speciale gelegenheid verdient een speciaal lied. Mijn naam is Vincent Corjanus. Ik ben singer-songwriter en dichter. In 2018 werd ik incidenteel gevraagd om een lied te schrijven én op te nemen voor een bruiloft. De reacties waren zo enthousiast dat ik besloot hier wat mee te gaan doen.

Een persoonlijk lied laten maken

Als liedjessmid is aan mij de taak om jouw bruiloft, feestje, of verjaardag extra glans te geven. Natuurlijk ben ik benieuwd naar jouw verhaal. Zo kan ik het liedje persoonlijker maken. Wat jouw wensen ook mogen zijn. Of je nou een ballade of een funky popsong wilt hebben; het is allemaal mogelijk.

Een persoonlijk lied voor een bruiloft, verloving, verjaardag, jubileum of geboorte.

De mogelijkheden:

  • Een persoonlijk geschreven lied met een door mij geschreven tekst en melodie
  • Tekst wordt door jou aangeleverd; ik maak er een lied van
  • Compleet opgenomen lied (ik beschik over een thuisstudio)
  • Een persoonlijk gedicht
  • Een liveoptreden (het persoonlijk geschreven lied wordt gespeeld tijdens de gelegenheid)
  • Een liveoptreden + professionele opname van het lied

Ben je nou benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Stuur me dan gerust een berichtje! Dit is geheel vrijblijvend. Ik vind dat een persoonlijk lied mogelijk moet zijn voor iedereen, ik werk daarom niet met vaste prijzen.

Benieuwd naar mijn eigen muziek? Luister mijn liedjes via Spotify

 

Waarom een persoonlijk liedje? Een persoonlijk liedje laten maken kun je zien als een herinnering vangen. Voordat ik een liedje voor je ga maken, ben ik eerst benieuwd naar je verhaal. Het is de bedoeling dat het liedje echt voor jou gemaakt is of voor de persoon die jij een liedje wilt geven.

Een gepersonaliseerd lied


Je kan bijvoorbeeld je geliefde een persoonlijk lied cadeau geven. Liedjes kun je bewaren en koesteren; ze gaan jaren mee omdat er speciale herinneringen aan het lied kleven. Een gepersonaliseerd lied is een mooi cadeau voor iedere gelegenheid. Of het nou gaat om een verjaardag, een bruiloft of een geboorte; een lied is een origineel cadeau.

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Wil je een lied op maat? Vul dan nu het contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!